Velkommen

Velkommen til Røsnæs udviklings- og beboerforenings hjemmeside. Siden indeholder dels information om foreningen og dens underafdelinger: Møllen, Arkivet og Havkajak klubben.

Under fanen: “Info-RUB” kan du læse om Røsnæs udviklings- og beboerforenings (RUB) bestyrelse, vedtægter, referater fra bestyrelsesmøder,  kontingent samt orientering fra bestyrelsen og hvad RUB har opnået de senere år.

Under fanen: “Bosætning” kan du læse om hvad Røsnæs kan tilbyde for dig der allerede bor her eller for dig der overvejer at slå dig ned på Røsnæs.

Under fanen: “Besøg Røsnæs” er der information til dig der bare kommer forbi Røsnæs på en dagstur eller til dig der tager på længere ferie til Røsnæs.

Røsnæs er barsk, vild  og betagende smuk. En naturoplevelse helt i en klasse for sig, og ‘rasteplads’ for et væld af trækfugle i forårs- og efterårsmånederne. Her er bløde grønne bakker, dramatiske skrænter, vandhuller med salamandre og klokkefrøer og et fantastisk udsyn over Storebælt – højeste udsigtspunkt er Vågehøj, der ligger 55 meter over havet. Hele den yderste spids af den lange landtange Røsnæs er udlagt til naturområde, 200 hektar i alt.

Information

Forår

Nyheder

Nyheder fra Røsnæs

Skærmbillede 2018-05-17 kl. 21.37.36

Røsnæs Nyt

Læs Røsnæs Nyt

Kontakt

Hvis der er fejl, forslag eller forbedringer til hjemmesiden, så udfyld nedenstående formular.