Praktisk Information

Skrænt

TRANSPORT

Det er let at komme til Røsnæs fra Kalundborg, hvilket er en ca 8 km køretur.

Bil: Kør ad Røsnæsvej. Ved Røsnæsvej 233 ligger Naturrummet.

Bus: Bus 553 afgår fra Kalundborg station mod Bjørnstrup.

Cykel: Man kan cykle fra Kalundborg langs vandet af Kystvejen, Klintedalsvej og videre ud af Røsnæsvej, hvor der er fin cykelsti det meste af vejen.

TOILETFACILITETER

Der er toilet ved Naturrummet, Kirken i Ulstrup, Sønderstrand, Naturskolen, Fyret, Aktivitetshuset og ved Ulstrup mølle.

BADNING

Man kan bade ved strandene langs hele turen. Dog skal man huske at strandene er meget stenede det meste af vejen. Der er badebro ved Ulstrup Sønderstrand. Cirka 25 m fra badebroen ligger der en ponton, som man kan svømme ud til. Ved aktivitetshuset er Kalundborgs fineste sandstrand, som er meget velegnet til mindre børn. Her er naturligvis også fine bademuligheder.

INDKØB

Brugsen i Ulstrup har et meget fint udvalg, som inkluderer frisk brød fra 2 Bakeoff ovne, så der er ingen grund til at proviantere i Kalundborg. Samtidigt støtter i vores brugs:-)). Derudover kan der købes vin ved Dyrhøj Vingaard samt Barfod vin.

OVERNATNING

Der er Shelter ved Naturrummet, i Ulstrup og på Røsnæs Spidsen. Derudover er der bed and breakfast i Kongstrup, camping ved Elverdam Camping og endeligt er der Hotel ca 3 km fra Naturrummet (Strandhotel Røsnæs).

KØRESTOLE OG BARNEVOGNE

Det meste af Røsnæs Rundt ruten, samt stierne ude ved naturskolen foregår på mindre stier, der ikke er egnet til kørestole og barnevogne. Fra parkeringspladsen ved fyret er der en fin grusvej ud til fyret.