Praktisk Information

Skrænt

TRANSPORT

Det er let at komme til Røsnæs fra Kalundborg, hvilket er en ca 8 km køretur.

Bil: Kør ad Røsnæsvej. Ved Røsnæsvej 233 ligger Naturrummet.

Bus: Bus 553 afgår fra Kalundborg station mod Bjørnstrup.

Cykel: Man kan cykle fra Kalundborg langs vandet af Kystvejen, Klintedalsvej og videre ud af Røsnæsvej, hvor der fin cykelsti det meste af vejen.

TOILETFACILITETER

Der er toilet ved Naturrummet, Kirken i Ulstrup, Sønderstrand, Naturskolen, Fyret, Aktivitetshuset og ved Ulstrup mølle.

BADNING

Man kan bade ved strandene langs hele turen. Dog skal man huske at strandene er meget stenede det meste af vejen. Der er badebro ved Ulstrup Sønderstrand hvor der ligger en badeponton ca. 25 m fra badebroen, der kan svømmes ud til. Ved aktivitetshuset er Kalundborgs fineste sandstrand, som er meget velegnet til mindre børn. Endeligt kan der bades ude ved aktivitetshuset.

INDKØB

Brugsen i Ulstrup har et meget fint udvalg, så der er ingen grund til at provianterer i Kalundborg (samtidigt støtter i vores brugs:-)), derudover kan der købes vin ved Dyrhøj Vingaard samt Barfod vin.

OVERNATNING

Der er shelter ved Naturrummet, Ulstrup og Spidsen. Derudover er der bed and breakfast i Kongstrup, camping ved Elverdam Camping og endeligt er der Hotel ca 3 km fra Naturrummet (Strandhotel Røsnæs).

KØRESTOLE OG BARNEVOGNE

Det meste af Røsnæs Rundt ruten, samt stigerne ude ved naturskolen foregår af mindre stier der ikke er egnet til kørestole og barnevogne. Fra parkeringspladsen ved fyret er der en fin grusvej ud til fyret.