Roskole

Drømmer du om at komme i gang med at ro havkajak?

I Røsnæs Havkajakklub tilbyder vi et undervisningsforløb for begyndere og for lettere øvede. Du får chancen for at komme godt i gang sammen med andre havkajakentusiaster. Efter endt uddannelse bliver du frigivet med IPP2-certifikat, og du er klar til at deltage i klubroning, som afvikles i de skønne omgivelser omkring det Maritime Aktivitetshus på Røsnæs Havn, Nybyvej 48, 4400 Kalundborg.

Roskole for nye medlemmer/begyndere afvikles som weekendkursus den 1. og 2. juni med træning derefter onsdag aften kl. 18-20.

Vi ser gerne et hurtigt forløb således, at nye roere hurtigt bliver frigivet til klubroning. Klubroning foregår fra maj til oktober, torsdag aften kl. 18-20 og lørdag formiddag kl. 10-13.

OBS: Bemærk, at alle tidspunkter er starttid = vandtid, så mød venligst op 1⁄2 time før, så du kan nå at klæde om og være med til klargøring af kajakker.

Prisen for roskolen er 1.100 kr. Prisen indeholder medlemskab af kajakklubben, 750 kr. samt IPP2 certifikat 350 kr.

For mere information og tilmelding – kontakt vores instruktør Folmer Østergaard – 60666814 eller pr. mail på: folmeroestergaard@gmail.com

Følg Røsnæs Havkajak på facebook, og se også klubbens roreglement, vedtægter, referater m.v. her på siden www.roesnaes-udvikling.dk

Røsnæs Havkajakklub, marts 2019.
Styregruppen: Christian Ildor, Marianne Møller, Niels Meldgaard, Martin Coogan & Carl Trock