Musikarrangementer

504414_280_700_0_0_0_0_2

Klar til endnu en gang Rock på Spidsen

Den sidste lørdag i juni, lige når børnene har fået sommerferie, er der lagt op til en tredje udgave af Rock på Spidsen på Røsnæs Sportsplads.

Den fulde musikalske palet er ikke helt på plads, men det lokale orkester »Last to know« vil igen være at finde på scenen. Det er et band, som gæster altid tager godt imod.

Plads til firmafester

Som en slags sikring mod dårligt vejr vil vi næste år sætte et endnu større telt op på sportspladsen. Det er også tænkt som et sted, hvor der skal holdes en gang sluk-efter-fest sent om aftenen, umiddelbart før festpladsen lukker. Men bliver det rigtig varmt, så holder vi os naturligvis udenfor teltet, men vejret er jo aldrig helt til at regne med, mener Troels Birk Kristoffersen. Han håber på at kunne samle et sted mellem 800 og 1.500 gæster i løbet af lørdagen.

– Blandt dem må der gerne være en masse firmaer, som benytter lejligheden til at holde en fest for medarbejderne. Det vil vi i hvert fald opfordre virksomhederne til, når vi kontakter dem.

Billetter til salg

Allerede i den kommede weekend den 30. november og 1. december kan man købe billetter til Rock på Spidsen. Det sker på Dyrehøj Vingaard i forbindelse med det store julemarked. Efterfølgende kommer billetterne også til salg andre steder og på Facebook.

Prisen næste år er sat til 300 kroner frem til 14 dage før arrangementet finder sted, hvor billetprisen stiger til 400 kroner.